• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Gareth Bales agent afslører: Han ønsker at skifte til denne klub

Foto: Getty Images

Gareth Bales agent har nu meldt ud, at Real Madrid-stjernen ønsker at vende tilbage til Tottenham.

Af gram

Gareth Bale har i de seneste dage været rygtet til Manchester United, men tirsdag har Real Madrid-stjernens agent, Jonathan Barnett, afsløret, at waliseren ønsker at vende tilbage til sin gamle klub, Tottenham.

- Gareth elsker stadig Spurs. Det er dér, han ønsker at være, lyder det ifølge BBC fra Jonathan Barnett.

Læs også: Løsning på vej: Engelsk storklub vil leje Gareth Bale

Der er tale om lidt af en uvending fra Jonathan Barnett, der i årevis har afvist, at Gareth Bale skulle være interesseret i at forlade Real Madrid.

Den 31-årige kantspiller er dog røget helt ud af holdet i Real Madrid, og den spanske klub har nu gjort det til en vigtig prioritet at komme af med den løntunge stjerne.

Vil også hente back i Madrid
Ifølge BBC er Gareth Bale ikke den eneste spiller, som Tottenham forsøger at hente i Real Madrid i dette transfervindue.

Således forsøger London-klubben angiveligt også at få fingrene i den 23-årige venstreback Sergio Reguilon, der i de seneste dage ellers har været rygtet til Manchester United. 

Manchester United og Real Madrid kunne dog ikke blive enige, og nu har Tottenham så altså blandet sig i kampen om spanieren. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...