• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Endelig: Griezmanns advokat har betalt frikøbsklasul

Antoine Griezmanns advokat har indbetalt franskmandens frikøbsklausul fredag, og dermed er der oplagt op til, at Barcelona kan præsentere spilleren på søndag.

Af gram

Antoine Griezmanns advokat har nu været forbi La Ligas hovedkvarter for at betale Atlético Madrid-spillerens frikøbsklausul på 896 millioner kroner. Det skriver Football Espana.

Der er tale om en typisk fremgangsmåde i Spanien. Advokaten har således overført det fulde beløb, og dermed er Griezmanns skifte til Barcelona påbegyndt.

Læs også: Ikke så populær: Griezmann får ikke åben præsentation på Camp Nou

Konflikt i Madrid
Skiftet har trukket ud, fordi Barcelona i første omgang afviste at betale frikøbsklausulen. Katalanerne foreslog således en betaling i flere rater, hvilket dog blev afvist af Atlético Madrid.

Griezmanns frikøbsklausul faldt den 1. juli fra 1,5 milliarder kroner til 896 millioner kroner. Efterfølgende er der opstået en konflikt mellem Atlético Madrid og Antoine Griezmann, fordi franskmanden nægtede at møde op til træning.

Nu ser det dog ud til, at Griezmanns fremtid er på plads. Med betalingen af frikøbsklausulen er Griezmann således ikke længere Atlético Madrid-spiller.

Ifølge det spanske medie RAC1 bliver Antoine Griezmann præsenteret på søndag klokken 18.00 på Camp Nou. Præsentationen kommer dog ikke til at foregå på græstæppet, da der er ombygninger igang.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...