• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Har regnet på tallene: Her kan Ronaldo blive historiens største målkonge

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo scorede tirsdag sit mål nummer 767 i karrieren, og portugiseren er nu ikke langt fra den brasilianske legende Romario. Tjekkiske Josef Bican er dog stadig et godt stykke foran.

Af gram

Cristiano Ronaldo overgik i januar Pélé på alletiders topscorerliste, og den portugisiske superstjerne har nu kurs mod at blive den mest scorende spiller i historien.

Men hvornår kommer det til at ske? 

Den italienske avis La Gazzetta dello Sport har nu forsøgt at estimere, hvornår Cristiano Ronaldo kan runde Romario og Josef Bican, der er to de eneste spillere, som Juventus-stjernen mangler at overgå. 

Runder snart Romario
Med sin scoring i tirsdagens 3-0-sejr over Spezia nåede Cristiano Ronaldo op på 767 fuldtræffere i karrieren. Den 36-årige portugiser har scoret 27 mål i 30 kampe for Juventus i denne sæson, og ifølge La Gazzetta dello Sport er der en chance for, at Cristiano Ronaldo kan blive historiens mest scorende spiller i løbet af 2021.

Romario er noteret for 772 mål, så det vil formentlig være et spørgsmål om uger, før Cristiano Ronaldo runder den brasilianske legende. Derefter er der dog et stykke vej top til Josef Bican, der er noteret for 805 mål i karrieren. Cristiano Ronaldo mangler således 39 mål for at blive den mest scorende spiller i historien.

La Gazzetta dello Sport peger på, at Cristiano Ronaldo i de seneste fem år har scoret mellem 43 og 48 mål om året, og at det således sagtens kunne blive omkring juletid, at portugiseren overgår Bican.

Lionel Messi har scoret 729 mål i løbet af karrieren, så argentineren drømmer formentligt også om at overtage rekorden, inden han lægger støvlerne på hylden.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...