• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hemmelighedsfuld United-stjerne antyder exit: Det bliver en travl sommer

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku har mistet sin startplads i Manchester United, og den belgiske angriber slår nu fast, at han har taget en beslutning om fremtiden.

Af gram

Romelu Lukaku mistede sin startplads under Ole Gunnar Solskjær, og belgieren har tidligere indikeret, at han godt kunne tænke sig at prøve kræfter med den italienske liga. 

Og efter Belgiens 3-0-sejr over Skotland tirsdag aften erkendte Lukaku åbenlyst, at der kan ske ting og sager til sommer.

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Skal tale med agent
Ifølge italienske medier vil den nyansatte Inter-cheftræner Antonio Conte meget gerne have Lukaku til Milano, men den italienske klub har problemer med at få råd til angriberen, der koster 629 millioner kroner.

- Jeg vil tale med min klub og med min agent Federico Pastorello, så jeg kan tage den bedste beslutning. Jeg er glad for at kunne tage på ferie med min familie nu. Jeg ved, hvad jeg vil, men jeg vil ikke sige det. Vi må se. Forventer jeg en travl sommer? Ja, lyder det ifølge Metro fra Lukaku.

Trist landstræner
Lukaku scorede to gange i Belgiens 3-0-sejr over Skotland. Den belgiske landstræner, Roberto Martinez ærgrer sig over angriberens situation på klubholdet.

- Jeg bliver nogle gange lidt trist, når jeg ser, at Rom ikke nyder at spille fodbold. Når han nyder at spille fodbold, er han en dødbringende målscorer, lyder det fra Martinez 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...