• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Højbjerg hyldet efter ærligt interview: - En af de bedste nogensinde

Foto: Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg har tilkæmpet sig en fantastisk opbakning blandt Totttenhams tilhængere. Danskeren bliver endda beskrevet som en af London-klubbens bedste indkøb nogensinde.

Af gram

Pierre-Emile Højbjerg har været en kæmpe succes i Tottenham, og den danske landsholdsprofil bliver nu endnu engang hyldet af London-klubbens fans.

I sidste uge delte Tottenham således et interview med Højbjerg, hvor midtbanespilleren talte om sin karriere, sin motivation og sine drømme. Her slog Højbjerg fast, at han aldrig tidligere i karrieren har været lige så stolt, som han er nu. 

Læs også: Mourinho forklarer, hvorfor Bale er endt som permanent bænkevarmer

- Jeg er nødt til at sige, at jeg kigger tilbage på de seneste seks måneder med glæde, og med motivation til at se fremad. Jeg mener, at vi har gjort det godt, men det, jeg virkelig tager med videre, er motivation. For jeg mener, at vi kan gøre det bedre.

- Jeg er stolt af den, jeg er, og det, jeg laver. Men jeg ønsker at blive bedre. Og jeg er nødt til at blive bedre. Det er det, der driver mig hver eneste dag: At blive bedre. Det er det, jeg vil. Og jeg er også nødt til det. 

Rost til skyerne
Og der er altså tale om et interview, som mange Tottenham-fans har fundet inspirerende. Opslaget på Facebook er således allerede blevet 'liket' over 25.000 gange. Og i kommentarfeltet er der masser af ros at hente.

- Absolut verdensklassespiller. 10 ud af 10 hver gang, han trækker den trøje over hovedet, i mine øjne. Fortsæt derudad, Pierre. Vi tror på dig. Du er helt sikkert et forbillede og en leder. Jeg ville ønske, at alle vores spillere havde en lige så fremragende attitude som ham her. Tak Pierre. Keep it up, and the sky is the limit, lyder det således i en af de mest populære kommentarer fra en begejstret Tottenham-fan. 

Også på Twitter er der stor ros til Højbjerg. 

- Når man ser på prisen, samt på, at man har været en helt afgørende ingrediens, som vi har manglet i årevis, så er den her fyr et af vores bedste indkøb nogensinde, lyder det således fra en begejstret Tottenham-fan.

- En kommende Dave Mackay (Tottenham-legende, red.). Kæmper for enhver bold og læser spillet godt. Kæmper til det sidste. Spiller fuldstændigt for holdet. Vores bedste indkøb i lang tid. Måske kommende kaptajn, lyder det fra en anden fan. 

- Jeg elsker virkelig den her fyr. Han har været utrolig for os, og han kommer kun til at blive bedre og bedre. Sikke en spiller, lyder det fra en tredje fan. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...