• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Revser Braithwaite efter unødvendigt drama: - Han var ikke vågen

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite scorede torsdag i Barcelonas 2-0-sejr over Cornellá, men danskerens præstation var ikke forrygende, lød det efterfølgende fra flere spanske medier.

Af gram

Martin Braithwaite kom på tavlen, da Barcelona torsdag slog Cornellá med 2-0 i Copa del Rey, men dagen derpå er der ikke den store ros til danskeren i spansk presse.

Den spanske avis MARCA lod således sine læsere stemme om, hvem der var Barcelonas bedste spiller i cup-kampen. Og her er Martin Braithwaite endt på 12. pladsen ud af de 15 Barcelona-spillere, der var i aktion. 

Læs også: Rasende Koeman: - Det må ikke ske for et hold som Barça

- Fraværende i størstedelen af kampen, ligesom i Supercopa-semifinalen. En løs bold faldt ned foran ham i feltet, men han var ikke vågen. Fik sit mål i de døende sekunder, lød dommen fra den Madrid-baserede avis.

Misbrugte oplagte muligheder
Heller ikke den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo var fuld af begejstring over Martin Braithwaites præstation, selvom den danske landsholdsangriber altså kom på tavlen i sin første Copa del Rey-kamp for Barcelona. 

- Han lukkede og slukkede i det 121. minut efter en aflevering fra Pedri, som efterlod ham helt blank foran mål, efter en god aktion fra Ousmane Dembélé, der satte gang i kontraen, lød det fra Mundo Deportivo. 

- Før 2-0-scoringen havde Braithwaite dog misset et par oplagte chancer i feltet, som kunne have sparet Barça de ekstra kræfter, som holdet måtte bruge på at lukke kampen i anden halvleg af den forlængede spilletid, for at sikre avancementet til næste runde. 

Med torsdagens fuldtræffer er Martin Braithwaite nu noteret for syv scoringer i 33 kampe i Barcelona-trøjen. 

Barcelona-cheftræner Ronald Koeman udtrykte efter slutfløjtet sin store frustration over, at Barcelona i den ordinære spilletid misbrugte to straffespark. Læs mere om den historie her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...