• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ibrahimovic afsløret: Skød og dræbte løve

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic er blevet anklaget for at have skudt og dræbt en løve, for derefter at have importeret dele af løven til sit hjem i Sverige.

Af gram

Zlatan Ibrahimovic er kendt for at være farlig foran mål, og nu forlyder det, at den svenske stjerne også forstår at håndtere et skydevåben. 

Således har den svenske avis Expressen afsløret, at Simon Kjærs holdkammerat har skudt og dræbt en løve under en safari-tur.

- Der var endnu ikke gået et år, fra at Zlatan Ibrahimovic havde taget sit jagttegn, til at han skød en hanløve i Sydafrika i 2011. Ifølge en kilde befandt løven sig i fangenskab i over et år, inden den kort før jagten blev sat fri. Fodboldstjernen importerede sit trofæ - løvens pels, kranie og kæbe - til sin addresse i Malmø, lyder det således fra Expressen. 

Ifølge den engelske avis Daily Mail er det ikke ulovligt at skyde en løve i Sydafrika, så længe løven ikke er indhegnet. Ifølge avisen har organisationen The IUCN Red List of Threatened Species dog kategoriseret løver som en 'sårbar' dyreart.

Har en ting for løver
Det er ikke mere end et par dage siden, at Zlatan Ibrahimovic senest talte om løver, som svenskeren ofte ynder at sammenligne sig selv med. 

- Du kan tæmme en løve, men du kan ikke tæmme Zlatan. Han er et andet dyr, lød det således for nyligt fra den svenske angriber. 

Efter Milans 2-1-sejr over Inter i oktober delte Ibrahimovic på Instagram desuden et billede af en løve med blod rundt om munden.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...