• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Jeg er forelsket i Eriksen og Barella

Foto: Getty Images

Christian Eriksen blev efter Inters 2-1-sejr over Sassuolo som en af Inters bedste spillere i opgøret.

Af gram

Christian Eriksen har vundet mange hjerter efter sin ankomst til Italien, selvom danskeren også har været igennem svære tider. 

Og en af dem, der har et godt øje til den danske landsholdsprofil, er sangeren Gio Evan, der for nyligt optrådte til Sanremo-festivalen, og som derudover er stor Inter-fan.

- Jeg har syntes godt om Inter i hele den her sæson. Jeg er forelsket i Eriksen og Barella, jeg ser dem som komplette og filosofiske spillere. De er utrættelige og energiske, lyder det således, ifølge Inter TV, fra Gio Evan. 

Overbevisende præstation
Christian Eriksen startede onsdag inde i Inters 2-1-sejr over Sassuolo - en sejr, som bragte Antonio Contes tropper 11 point foran Milan i Serie A-tabellen. Eriksen, der blev udskiftet efter en times spil, fik efterfølgende karakteren 6,5 af Tuttomercatoweb. Kun målscorerne Romelu Lukaku og Lautaro Martinez blev tildelt højere karakterer af Tuttomercatoweb.

- Inter manglede Brozovic (som havde karantæne, red.), og danskeren fik derfor chancen på den position, der typisk er kroatens. Det betød lavere intensitet, men højere teknisk kvalitet. Endnu en overbevisende præstation fra Eriksen i rollen som spilfordeler, lød analysen således fra Tuttomercatoweb.

Christian Eriksen fik da også ros af Antonio Conte efter sejren over Sassuolo. Det kan du læse mere om her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...