• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Jeg sagde engang til Mario Götze, at han havde store bryster

Foto: Getty Images

Peter Hyballa er en meget upopulær mand i Esbjerg-truppen, men tyskeren slår nu fast, at han altid har brugt atypiske metoder til at motivere sine spillere.

Af gram

Peter Hyballa blev i maj ansat som ny cheftræner i Esbjerg fB, men det vil være syndt at sige, at den 45-årige tysker har fået en problemfri start i 1. divisionsklubben. 

Hyballa er således blevet anklaget for at gøre brug af både fysisk og psykisk afstraffelse i Esbjerg, og torsdag udtrykte 21 spillere fra den jyske klub så deres mistillid til Hyballa i et åbent brev

Erkender eksplosiv natur
Esbjergs ejere gjorde det dog straks klart, at man bakker op om Peter Hyballa, og i et interview med den hollandske avis Algemeen Dagblad har tyskeren nu erkendt, at han som træner godt kan lide at behandle sine spillere på lidt atypisk vis.

- Selvfølgelig har jeg en eksplosiv natur. Men engang som ungdomstræner sagde jeg til Mario Götze, at han havde store bryster. Han kiggede på mig, nikkede, gik direkte ind i træningscentret og kom tilbage i forrygende form. Vores forhold var glimrende, lyder det således fra Peter Hyballa i interviewet.

- Det bliver også sagt med et glimt i øjet, når jeg siger sådan noget. Det er humor. I Tyskland kan man sige den slags. I Holland får man et 'ja, men', hvorefter de går i gang med arbejdet. I Danmark hører man intet. 

I interviewet med Algemeen Dagblad udtrykker Peter Hyballa samtidig stor tilfredshed med weekendens 1-1-kamp mod Vendsyssel. Ifølge Hyballa spillede Esbjerg således en kamp lige efter tyskerens filosofi. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.