• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klopp har særlig klausul i kontrakten: Liverpool skal hjælpe tyskeren efter exit

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp forlængede for nyligt sin kontrakt med Liverpool indtil 2024, og tyskeren har sikret sig en klausul, der betyder, at den engelske klub skal hjælpe ham, når han en dag forlader Anfield.

Af gram

Jürgen Klopp har en unik klausul i sin Liverpool-kontrakt, der betyder, at den engelske klub skal hjælpe tyskeren, når han en dag forlader Merseyside-klubben.

Det er den engelske avis The Independent, der kan afsløre eksistensen af den særprægede klausul. 

Læs også: Liverpool bød på La Liga-guldfugl i januar

Jürgen Klopp underskrev tilbage i december en forlængelse af sin kontrakt, der nu løber helt indtil 2024. Tyskeren førte som bekendt Liverpool til triumf i Champions League i sidste sæson, mens alt tyder på, at Liverpool i denne sæson vinder Premier League.

En speciel aftale
Alt tyder således på, at Jürgen Klopp har til sinde at tage et længere ophold i den engelske klub, som han kom til i 2015. Og derfor har Liverpool altså accepteret at hjælpe Klopp, når tyskeren en dag vælger at forlade klubben.

Den specielle klausul betyder, at Liverpool skal hjælpe med Klopp med at vende tilbage til Tyskland på hans betingelser. De præcise detaljer ligger ikke fast, men der vil sandsynligvis være tale om assistance, hvad angår boligjagt og lignende. Der er tale om en speciel klausul, idet de første klubber efter kontraktudløb ikke bærer noget ansvar for tidligere trænere.

Jürgen Klopp er tidligere blevet kædet sammen med Bayern München, såvel som det tyske landshold.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...