• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klopp om Ronaldo-episode: Det lignede et rødt kort

Foto: Getty Images

Ifølge Jürgen Klopp lignede det umiddelbart en forseelse til et rødt kort, da Cristiano Ronaldo kom på kant med Curtis Jones i søndagens opgør på Old Trafford.

Af gram

Cristiano Ronaldo så i et kort øjeblik ud til at miste besindelsen i søndagens 5-0-nederlag til Liverpool, da portugiseren i slutningen af første halvleg var involveret i en duel med Curtis Jones. 

Jones røg således en tur i græsset, hvorefter bolden lå klods op af den liggende Liverpool-spillers mave. Cristiano Ronaldo valgte herefter at losse hårdt til bolden to gange, hvilket i situationen virkede unødvendigt voldsomt. 

Flere Liverpool-spillere løb da også hen til Cristiano Ronaldo, der blandt andet blev skubbet af Virgil van Dijk. Portugiseren endte med at slippe med et gult kort, hvilket fik Sky Sports-kommentatoren Martin Tyler til at udtale, at Liverpool næppe var tilfredse med den kendelse.

Havde kontakt med bolden
Og forseelsen lignede umiddelbart også noget, der skulle takseres til et rødt kort, lød det efterfølgende fra Jürgen Klopp, der dog ikke ville brokke sig over det manglende røde kort.

- Selvfølgelig så jeg det [episoden mellem Jones og Ronaldo, red.]. I mine øjne lignede det [et rødt kort, red.], men i sidste ende fik jeg at vide, at det ikke var det, fordi han havde kontakt med bolden. Jeg har intet ønske om et rødt kort til Cristiano. Jeg blev overbevist om, eller fik i hvert fald at vide, at det var fint, lød det således, ifølge Daily Mirror, fra Klopp efter slutfløjtet. 

Skulle undgå flere skader
Liverpool tog foden af speederen efter Mohamed Salahs 5-0-scoring fem minutter i anden halvleg, og ifølge Klopp handlede det om at undgå flere skader, efter at Naby Keïta blev sablet ned af Paul Pogba, der fik et direkte rødt kort.

- Jeg sagde til dem i pausen, at de skulle spille bedre. Vi startede utroligt godt, men så stoppede vi med at spille fodbold. Vi kontrollerede kampen efter det femte mål. Det handlede ikke om at score flere mål. Det handlede bare om at komme ud, uden at få flere skader, lød det således fra Klopp.

Liverpools næste ligakamp er på lørdag, hvor Brighton gæster Anfield. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.