• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Legende vil ikke afvise Newcastle-job: Interessant

Foto: Getty Images

Steve Bruces job som Newcastle-cheftræner ser ud til at hænge i en tynd tråd, og Steven Gerrard er en af de trænere, der har været rygtet til St. James' Park.

Af gram

Steven Gerrard har haft stor succes som cheftræner for skotske Rangers, men Liverpool-legenden er i den seneste tid blevet kædet sammen med et interessant job i den engelske Premier League, hvor Newcastle har fået ny ejer.

Og ifølge den engelske avis Daily Mail gjorde Gerrard intet for at dysse de rygter ned, da den tidligere Liverpool-stjerne fredag talte om Newcastle, der er kommet på saudiarabiske hænder.

- Jeg synes, at det ser interessant ud, det der foregår i Newcastle. Jeg vil sige, at hvis der er nogen, der har brug for lidt optur, så er det Geordie-fansene. Så jeg er sikker på, at begejstringen er stor nede i Toon (Newcastle, red.). Og alle, der er en del af sporten, følger således med i udviklingen med interesse. Men ud fra et personligt perspektiv, så involverer jeg mig ikke rigtigt i spekulationer. Og jeg ønsker Steve Bruce alt det bedste, lød det således, ifølge Daily Mail, fra Gerrard.

- Jeg reagerer ikke rigtig, og jeg involverer mig ikke i nogen former for spekulationer, især når jobbet i øjeblikket bestrides af en person, som jeg har en rigtig stor respekt for. At sidde i sådan en stilling... du ved, jeg ville ikke bryde mig om, at folk spekulerede i mit job. For mit vedkommende, så har jeg et rigtigt stort job her, og jeg har en meget stor rolle her, som jeg fokuserer fuldt ud på. 

Steven Gerrard er ikke den eneste Premier League-legende, der har været rygtet til St. James' Park. Også Frank Lampard har været sat i forbindelse med jobbet som Newcastle-cheftræner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.