• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Lewandowski: Klopp har to ansigter

Foto: Getty Images

Robert Lewandowski foretrækker Jürgen Klopp over Pep Guardiola, og slår fast, at tyskeren er fantastisk til at motivere sine spillere.

Af gram

Bayern München-stjernen Robert Lewandowski hører til blandt den eksklusive gruppe af spillere, der har spillet under både Jürgen Klopp og Pep Guardiola. 

Den polske angriber havde således Klopp som træner i Dortmund, inden han med skiftet til Bayern München fik Guardiola som chef. 

Læs også: Stor bitterhed i Polen: Den mest meningsløse beslutning i det 21. århundrede

Foretrækker Klopp
I et interview med ESPN blev Lewandowski spurgt, hvem han foretrækker af Klopp og Guardiola. 

- Jeg tror, at... Jürgen Klopp er min favorit. Og derefter Pep Guardiola. Hundrede procent, lød svaret fra Robert Lewandowski.

- Klopp har to ansigter. Man kan se, at han er lidt ligesom en far. Men samtidig er han også som en træner. Han kan sige alt til dig. Og jeg taler ikke kun om positive ting. Også de dårlige ting. Han er en kæmpe motivation for spillerne. Han er perfekt, hvad det angår, for han ved, hvor grænsen er, og hvor langt han kan presse dig. 

- Hans evner som træner er fantastiske. Men ikke kun som træner, også som menneske. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...