• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Maldini bekræfter Milan-interesse i fransk stjerne: Han har et højt niveau

Foto: Getty Images

Paolo Maldini erkender nu, at AC Milan jagter Marseille-profilen Florian Thauvin.

Af gram

AC Milan ligger aktuelt på førstepladsen i Serie A-tabellen, men Milano-klubben har ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene. 

Overfor det franske medie Telefoot bekræfter AC Milans tekniske direktør, klublegenden Paolo Maldini, således, at han er meget interesseret i at hente Marseille-profilen Florian Thauvin, der har scoret 82 mål for den franske storklub. 

Læs også: Zlatan raser: I ejer mig ikke

Nærmer sig kontraktudløb
Den 27-årige Thauvin, der har opnået 10 landskampe, udtalte i Frankrig, at han stadig ikke har modtaget et tilbud om forlængelse fra Marseille. Og det er altså den udmelding, der har fået Maldini op af stolen. 

- Han er en spiller, hvis kontrakt udløber. Så ud fra et økonomisk perspektiv er han meget interessant. Han har et højt niveau. På grund af hans alder er han ikke just prototypen på den type af spillere, som vi har hentet ind i de seneste to år. Men det, som vi altid har sagt, er at den rette blanding er at hente mange unge spillere og så nogle rutinerede spillere, der kan bidrage med noget, lyder det således fra Maldini. 

Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær er blandt de rutinerede spillere, som AC Milan med stor succes har hentet i den seneste tid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...