• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Mbappé ærgerlig over stjernestatus: Jeg kan ikke købe ost længere

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé kan ikke længere gå ud af sin dør, uden at blive overfaldet af hundrede af fans, fortæller PSG-stjernen.

Af gram-hanssen

Kylian Mbappé er på kort tid blevet en af fodboldverdens allerstørste stjerner, på trods af, at franskmanden altså blot er 21 år gammel. 

Men men den kolossale succes og medhørende stjernestatus, kommer dog en ærgerlig bagside - Mbappés liv er nemlig blevet ændret dramatisk på grund af superstjernens begrænsede privatliv. 

Læs også: Klopp raser efter endnu en sejr: Sikke et lortespørgsmål!

- Når jeg går udenfor, samler der sig vanvittige mængder mennesker omkring mig. Jeg kan ikke engang gå i supermarkedet længere. Hvis jeg glemmer at købe gruyere (en schweizisk ost, red.) kan jeg ikke bare gå i Carrefour (fransk supermarked, red,) for at købe det. De ville være nødt til at lukke butikken, for at jeg kunne købe det, fortæller Mbappe til France2. 

Det er ligegyldigt, hvor Mbappé bevæger sig hen - der er altid fans, der vil i kontakt med ham, siger han. 

- Du er hjemme og du keder dig, så du går en lille tur udenfor. Du går hen for at få lidt is. Så er det forbi. Før jeg har nået at slikke på isen, så er der allerede 500 mennesker omkring mig. 

- Det er det liv, jeg ville have. Jeg accepterer situationen. Det er ikke let hver dag, men jeg ville have det. 

Mbappé har på rygtebasis længe været på vej væk fra PSG, hvor Real Madrid i noget tid har lignet en sandsynlig destination, men også Liverpool nævnes i tiltagende grad som bejler til den unge franskmand. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...