• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Medie: Derfor gik Pogbas PSG-skifte i vasken

Manchester United-stjernen Paul Pogba var angiveligt udset til at skulle være den nye stjerne i Paris Saint-Germain, hvis klubben havde sagt farvel til Neymar denne sommer.

Af gram

Paul Pogba gav i begyndelsen af sommeren udtryk for, at han var opsat på at forlade Manchester United, men franskmanden er som bekendt stadig i den engelske klub.

Ifølge det italienske medie Calciomercato var midtbanespilleren dog i slutningen af transfervinduet tæt på et skifte tilbage til hjemlandet.

Læs også: Real-præsident bekræfter: Vi jagter fransk stjerne

Skulle have afløst Neymar
Det forlyder således, at Pogba havde sagt god for et skifte til Paris Saint-Germain. Skiftet gik dog i vasken, da Neymars transfer til Barcelona i sidste ende ikke kunne realiseres. Pogba stod ellers til at score en ugeløn på 3,6 millioner kroner i Paris. 

Real Madrid og Juventus har været de to klubber, der i størst omfang var sat i forbindelse med United-stjernen denne sommer, men hvis man skal tro på historien fra støvlelandet af, var et skifte til PSG altså også tæt på.

Pogba var tiltænkt en rolle som afløser for Neymar, der længe så ud til at forlade Paris. Barcelona satte dog en stopper for denne handel, da man ikke ville gå med til franskmændenes krav.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...