• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Medie: United-spillerne er trætte af Solskjærs træningsmetoder

Manchester United-truppen er i Australien, men stemningen er angiveligt ikke helt oppe at ringe. Flere profiler ønsker således at forlade klubben, mens der også er utilfredshed med træningsmetoderne.

Af gram

Manchester United-truppen er for øjeblikket på træningstur i Perth i Australien, og med lidt over fire uger til starten på Premier League er der udfordringer nok for cheftræner Ole Gunnar Solskjær at tage sig af. 

Én ting er uvisheden om Paul Pogbas fremtid, en anden er at sikre sig spillernes tillid.

Læs også: Medie: Solskjær vil hente midtbanespiller i Chelsea

Således skriver ESPN FC, at der er flere United-spillere, der er skeptiske overfor nordmandens træningsmetoder.

Trætte af løbetræning
Det forlyder således, at flere af truppens udenlandske spillere allerede i februar, da tingene gik godt for Solskjær, mente, at nordmandens tilgang var 'for britisk'.

Flere af spillerne er angiveligt også lidt småtrætte af, at træningen i sidste uge kun gik ud på at løbe. 

Det forventes dog ikke, at Solskjær og hans stab har tænkt sig at lytte til brokkerierne om den fysisk hårde tilgang. Nordmanden var angiveligt utilfreds med spillernes fitness, da han overtog klubben før jul, og satte sig således for at rette op på problemet. 

I artiklen påpeges det dog ligeledes, at David Moyes også satsede hårdt på fitness, da han tog over, hvilket truppen ikke anså som den rigtige tilgang. Og skotten endte som bekendt hurtigt med at løbe ind i en fyreseddel.

Flere profiler vil væk
Derudover skal Solskjær forholde sig til, at flere profiler ønsker at forlade klubben.

Paul Pogba og Romelu Lukaku har således begge meldt ud, at de ønsker at prøve noget nyt, og derudover er fremtiden også uvis for David de Gea og Nemanja Matic.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...