• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Medier: Så store Super League-bøder får PL-klubber

Foto: Getty Images

Premier League har langet bøder ud til de seks engelske klubber, der var en del af Super League.

Af tipsbladet.dk

Flere engelske medier skriver onsdag, at Premier League har givet de seks engelske klubber, der var involveret i Super League-projektet, en bøde.

Det er blandt andet Sky Sports, Independent og the Telegraph.

Ifølge ovennævnte medier skal klubberne samlet set betale lige knap 200 millioner kroner, hvilket umiddelbart svarer til lidt over 30 millioner kroner per klub. Det er dog usikkert, om bøder er lige store for de involverede klubber.

Under alle omstændigheder er de en anelse mindre, end Premier League ellers lagde op til, da de truede med en bøde på 130 millioner kroner per klub og fratrækning af point.

Liverpool, Manchester United, Man City, Chelsea, Arsenal og Tottenham var alle en del af den planlagte udbryderturnering, der blev præsenteret i april, men faldt til jorden med et brag på bare få dage.

De i alt 12 involverede klubber fik heftig kritik for planerne, og særligt de engelske klubber havnede i problemer. Flere af klubbernes trofaste fans trodsede corona-restriktionerne og mødte talrigt op for at demonstrere deres utilfredshed.

Det fik de engelske klubber til at gå bodsgang og trække sig fra turneringen, men skaden var sket.

Ifølge de engelske medier er bøden en del af et forlig, og i det skulle det også være angivet, at de ikke vil slippe lige så heldig fra det, hvis de laver et lignende nummer igen.

I så fald en klub tilmelder sig et lignende projekt, så er bøden 200 millioner kroner, ligesom den enkelte klub vil blive fratrukket 30 point.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...