• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Mourinho håber på United-mesterskab efter City-dom

Foto: Getty Images

José Mourinho er meget interesseret i at finde ud af, om Manchester United ender med at få tildelt mesterskabet for 2017/18-sæsonen, hvor portugiseren stod i spidsen for de røde djævle.

Af gram

Manchester United sluttede i 2017/18-sæsonen på andenpladsen i Premier League, 19 point efter mestrene fra Manchester City.

Alligevel håber klubbens daværende cheftræner, José Mourinho, nu, at de røde djævle får tildelt mesterskabet med tilbagevirkende kraft. Årsagen er selvfølgelig den, at Manchester City i fredags blev udelukket fra Champions League i to sæsoner, samt tildelt en bøde på over 200 millioner kroner.

Læs også: Højdepunkter: Fem mål i Tottenhams dramatiske sejr over Villa

'Det bliver interessant'
Manchester City risikerer angiveligt også at blive straffet i Premier League, og derfor håber José Mourinho altså på, at han muligvis kan skrive en fjerde Premier League-triumf på cv'et inden længe.

- Jeg er nødt til at spørge, om holdet, som sluttede som nummer to i 2018, så bliver mestre? Ja eller nej? Det bliver interessant. Men spøg til side, så afventer jeg situationen med ro, lyder det ifølge Evening Standard.

Fokuserer på resultaterne
Som situationen ser ud nu, er Manchester City udelukket fra Champions League i næste sæson, og det betyder formentligt, at nummer fem i Premier League også kvalificerer sig til Champions League i næste sæson. Det er selvsagt en glimrende nyhed for Tottenham, der søndag besejrede Aston Villa på et Son-mål i sidste minut, og dermed indtager femtepladsen.

- Fjerde- eller femtepladsen... jeg fokuserer bare på at gøre det så godt, som vi kan. Jo flere point, vi kan få, jo bedre en position ender vi på. Når sæsonen er slut, må vi se, hvor vi er endt. Hvis vi slutter som nummer seks eller syv, så kan det være lige meget, at nummer fem kvalificerer sig til Champions League.

- Såvidt jeg har forstået det, bliver de straffet af UEFA. Men de har chancen for at appellere. Jeg tror, at Manchester City bliver regnet for uskyldige, indtil appelprocessen er ovre. Efter det må vi se, om de bliver straffet eller ej.

Tottenham ligger efter søndagens sejr på femtepladsen, med ét point ned til Sheffield United.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...