• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Mourinho om fransk stjerne: - Ronaldo var forelsket i ham i Real Madrid

Foto: Getty Images

José Mourinho har udpeget de fire bedste EM-angribere, som han selv har trænet, og portugiseren har i den anledning forklaret, hvorfor Cristiano Ronaldo havde et godt øje til Karim Benzema, da de to stjerneangribere spillede sammen i Real Madrid.

Af gram

Inden aftenens EM-åbningskamp har José Mourinho i en klumme for The Sun reflekteret over fire af slutrundens bedste angribere, som portugiseren selv har været træner for i løbet af karrieren.

Mourinho har valgt at pege på Cristiano Ronaldo, Harry Kane, Romelu Lukaku og Karim Benzema, og ifølge Mourinho skiller sidstnævnte ud ved ikke at være selvisk, som topangribere ellers typisk er. 

- Den bedste kompliment, du kan give Karim Benzema, er at Cristiano Ronaldo var forelsket i ham i Real Madrid. Og at Cristiano Ronaldo er forelsket i en anden angriber betyder, at den spiller gør meget for Cristiano. Og han (Benzema, red.) gør meget for enhver offensiv spiller, der spiller sammen med ham, lyder det således fra José Mourinho.

- Karim er nok den eneste nier, jeg kender, der ikke er selvisk. Hans blik for spillet er utroligt. Den måde, han nyder at spille fodbold, er at spille med stor frihed. På den måde kan han sammenlignes med Harry Kane. Jeg vil sige, at Harry scorer flere mål, og nok har et større dræberinstinkt end Karim. Men som spiller er Karim fuldstændigt forrygende, og når du ser på det franske hold, og forestiller dig Antoine Griezmann og Kylian Mbappé ved siden af ham... det kan blive stort, tror jeg.

- Mbappé er meget, meget hurtig. Griezmann sparker fabelagtigt til bolden og agerer som angriberen, der bevæger sig mellem linjerne. Og Karim, med måden han interagerer med sine medspillere, er fantastisk.

Frankrig indleder EM med en kamp mod Tyskland i München på tirsdag. I de seneste dage har der været historier om splid i den franske lejr. Det kan du læse mere om her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...