• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Nedtrykt Icardi-agent: PSG var den værste løsning

Foto: Getty Images

Mauro Icardi endte i mandags med at forlade Italien, for at tage til PSG. Og det er langt fra ideelt, lyder det nu fra argentinerens agent og hustru, Wanda Nara.

Af gram

Den argentinske bomber Mauro Icardi har i Wanda Nara en af de mest kontroversielle agenter i fodboldens verden. 

Nara, der samtidig er gift med Icardi, fik i sidste sæson således gjort argentineren så upopulær, at han mistede anførerbindet og til sidst blev frosset helt ud af Inter-truppen.

Læs også: Officielt: PSG snupper Icardi i potentiel kæmpehandel

I mandags forlod Icardi så Inter efter seks år, da Paris Saint-Germain hentede bomberen på en lejeaftale.

Havde et es i ærmet
Handlen kom i stand få timer før transfervinduet lukkede i. Og det var helt efter Naras plan, lyder det nu fra den udspekulerede agent.

- Hvis jeg ventede indtil sidste øjeblik, så var det fordi jeg havde et es i ærmet. Ingen vidste noget. Ikke engang vores børn. Der var aldrig et seriøst bud fra Boca Juniors. Mauro pakkede en lille kuffert og overlod resten til mig. Børnene går i skole i Italien, så vi er nødt til at bo i både Milano og Paris. Ud af de tre muligheder, vi havde, var PSG den værste for mig, fordi jeg er nødt til at blive med børnene i Milano, lyder det ifølge Morfi Telefe fra Wanda Nara.

- Men jeg var nødt til at tænke på, hvad der var bedst for ham. Der var mange italienske klubber, der ville have ham, og det ville have været lettere. 

Intenst job
Udefra set virker det ikke til, at Wanda Nara har gjort gode ting for Icardis karriere, men agenten påstår nu, at andre spillere har ønsket at ansætte hende som deres agent.

- Jeg har fået tilbudt muligheden for at være agent for andre spillere... mine veninders mænd. Men det er ikke en mulighed, fordi det i forvejen er så intenst at være agent for Mauro. Jeg gør det, fordi jeg elsker Mauro.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...