• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Neymar afslører: Denne stjerne ønsker jeg at spille sammen med

Foto: Getty Images

I et interview med GQ France har Neymar nu afsløret, at hans største drøm er at blive verdensmester med Brasilien.

Af gram

Neymar har allerede været holdkammerat med stjerner som Lionel Messi, Xavi, Andrés Iniesta, Ronaldinho og Kylian Mbappé. 

Men den 29-årige brasilianer, der i weekenden forlængede med Paris Saint-Germain, har stadig én stjerne, han fortsat drømmer om at blive holdkammerat med, inden han lægger støvlerne på hylden. 

- Jeg ønsker at spille sammen med Cristiano Ronaldo. Jeg har allerede spillet sammen med store stjerner som Messi og Mbappé, men jeg har stadig ikke spillet sammen med Cristiano Ronaldo endnu, lyder det således, ifølge GQ France, fra Neymar. 

Den største drøm er at vinde VM
Neymar har samtidig en anden stor drøm, han ønsker at realisere, inden han stopper karrieren. 

- Jeg ønsker at vinde VM. Det har altid været min største drøm. Men jeg ønsker også at vinde alt med PSG. Jeg er næsten 30 år nu, og rent personligt har jeg haft en god karriere, lyder det således fra Neymar. 

Juventus ligger i øjeblikket ikke til at kvalificere sig til Champions League, hvilket angiveligt vil betyde, at Torino-klubben er nødt til at sælge Cristiano Ronaldo. Den 36-årige portugiser har da også været rygtet til Paris Saint-Germain igennem længere tid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...