• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ny Barcelona-spiller har Real Madrid som sin favoritklub

Foto: Getty Images

Miralem Pjanic skal i næste sæson tørne ud for Barcelona, selvom bosnieren ved flere lejligheder har slået fast, at Real Madrid er hans favoritklub.

Af gram

Miralem Pjanic gennemførte mandag sit skifte til Barcelona, men inderst inde havde bosnieren formentligt håbet, at han var skiftet til ærkerivalerne fra Real Madrid.

Den spanske avis Marca har således gravet flere gamle citater frem fra Pjanic, som ved flere lejligheder har givet udtryk for, at Real Madrid er hans favoritklub.

Læs også: Barça-spillere i skænderi med cheftræner efter nyt skuffende pointtab

- Jeg har fulgt Real Madrid siden dagene med Zidane og Ronaldo Nazario. Siden da har de været min favoritklub, og det vil de altid være. Hvem drømmer ikke om at spille for Real Madrid? lød det i 2009 fra Miralem Pjanic, da bosnieren blev interviewet af Diario AS.

Havde Zidane som idol
I 2013 bekræftede Miralem Pjanic sin kærlighed til Real Madrid i et interview med det bosniske medie Oslobodjenje.

- Som barn var det Zidane, der gjorde, at jeg ønskede at blive fodboldspiller. Han var den bedste, jeg nogensinde havde set. Og hvis du spørger mig om, hvad min favoritklub er, så vil jeg sige Real Madrid. 

Barcelona har betalt 450 millioner kroner for den 30-årige Miralem Pjanic, der tidligere har spillet for Juventus, Roma, Lyon og Metz. Pjanic er skiftet til Barcelona som del af en større handel, hvor den brasilianske midtbanespiller Arthur skifter til Juventus. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...