• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Peter Schmeichel: Liverpool skal ikke have titlen foræret

Foto: Getty Images

Ifølge den danske landsholdslegende Peter Schmeichel kan man ikke bare tildele Liverpool mesterskabet, hvis Premier League-sæsonen ikke spilles færdig.

Af gram

Liverpool har 25 point ned til Manchester City i Premier league-tabellen, men ifølge Peter Schmeichel kan det ikke komme på tale at tildele Jürgen Klopps tropper titlen, hvis sæsonen ikke spilles færdig.

Den danske målmandslegende vil dog ikke benægte, at Merseyside-klubben fortjener mesterskabet.

Læs også: Medie: Liverpool-truppen er frustreret over kontroversiel beslutning fra klubben

- Det kan man ikke betvivle. Er det 25 point, de er foran? Så det vil være virkeligt, virkeligt trist for dem. Men man er nødt til at spille turneringen færdig. Man er nødt til rent faktisk at vinde ligaen, før man kan sige, at man har vundet ligaen, lyder det fra Peter Schmeichel på Instagram.

- Hvis du var Liverpool, ville du så ønske at få foræret mesterskabet, selvom du var 25 point foran? I Belgien gav de mesterskabet til Club Brugge. Er det sådan, man ønsker at blive mestre?

Kan sammenlignes med EM 1992
Peter Schmeichel drager en parallel til EM 1992, hvor Danmark vandt guldet.

- Et af de største resultater, jeg har været en del af, var EM 1992. Jeg ved, at det ikke er helt det samme, men det er sammenligneligt. Vi havde ikke engang kvalificeret os, men vi kom med på grund af krigen i Jugoslavien, og vi endte med at vinde turneringen. 

- Det er noget af det største, jeg har opnået. Men vi spillede rent faktisk kampene, og vandt turneringen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...