Video : Tipsbladet
Generelle

Pochettino hylder Eriksens vitale indhop

Indskiftningen af Christian Eriksen vendte et truende nederlag til sejr, og Tottenham-manager Mauricio Pochettino var meget glad for, hvad han så fra sin danske kreatør, der ellers har været rygtet kraftigt væk fra klubben

Christian Eriksen var endnu engang afgørende for Tottenham, da de i weekenden åbnede Premier League-sæsonen med en 3-1-sejr over Aston Villa. Danskeren startede på bænken, og da han kom på banen efter 64 minutter var Tottenham nede med 0-1. Men kampede ændrede med det samme karakter efter Eriksens indskiftning, og sluttede derfor med den forventede Tottenham-sejr.

Efter kampen afviste manager Mauricio Pochettino, at Christian Eriksens plads på bænken kom som konsekvens af de mange rygter, der sommeren igennem har sendt ham væk fra klubben. Tværtimod hyldede han den danske kreatør og hans betydning for kampens resultat. Det skriver den engelske avis the Independent.

- At have en frisk Christian, med den kvalitet han har, hjalp holdet til sejren. I anden halvleg fandt vi andre positioner, holdet blev mere afslappet og mere tålmodige. Vi var rigtig gode, udtalte den argentinske manager, som dog har et andet syn på, hvornår kampen faktisk vendt - han mener, det var før Eriksens indskiftning:

- Med de samme startende 11 i andre positioner begyndte vi at spille bedre i anden halvleg.

En række engelske medier, som eksempelvis samme Independent og Daily Mail lægger dog langt større vægt på Christian Eriksens betydning for kampen, og bruger det som et argument for, at Tottenham skal gøre alt for at beholde ham i denne sæson - også selvom det betyder, at han skifter gratis om et år.