• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Pochettino i problemer: Vi er sat fem år tilbage

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino erkender, at hans Tottenham-mandskab er i krise.

Af gram-hanssen

Tottenham har siden Pochettino tog over i 2014, været en mere eller mindre fast bestanddel i top 4 i Premier League. I denne sæson er det dog gået helt galt for London-klubben, der ligger nummer 11 i tabellen med blot 13 point efter 11 kampe. 

Pochettino selv indrømmer da også, at Tottenham er røget tilbage til start, i forhold til da han kom til klubben. 

Læs også: Tottenham-keeper er blevet opereret i albuen

- Vi er gået fem tilbage, til hvor vi var med hensyn til position, situationer og ting som det, så det tager tid, sagde Pochettino ifølge Goal.com.

- Vi kan ikke bevæge klubben fremad hurtigt, vi kan ikke accelerere tiden - det er problemet. Det er en naturlig proces. Vi kan kun bevare roen og arbejde hårdt, fordi der er ingen anden måde at ændre den her dynamik. Det er forskelligt fra fem år siden, men med mange ligheder. 

Tottenhams dårlige start betyder, at de nu har 10 point op til Leicester på fjerdepladsen, men Pochettino vil ikke afskrive Tottenham fra top 4 endnu. 

- Når man vurderer alle omstændighederne, er det normalt at være i den position vi er.

- Vi må se (ifh. til top 4). Det er så tidligt. Hvis vi er i stand til at finde den rette balance, med hensyn til at præstere på den måde vi forventer, er det stadig muligt. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...