• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Premier League-legende: Højbjerg er en fucking bølle

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Manchester United-stjerne Dimitar Berbatov har Pierre-Emile Højbjerg været flyvende for Tottenham.

Af gram

Pierre-Emile Højbjerg har fået meget ros for sin start i Tottenham, og nu melder den tidligere Spurs-bomber Dimitar Berbatov sig så også ind i koret. 

Tottenham fører aktuelt Premier League, og ifølge Berbatov har Højbjerg en stor del af æren for de gode resultater. 

Læs også: Højbjerg hyldet: Han er hovedansvarlig for, at Spurs kæmper om mesterskabet

- Jeg tror, at en af de store ting på Spurs-holdet, som jeg har set indtil videre, er spillerne på midten. Pierre-Emile Højbjerg er en fucking bully (bølle, red.). Han lukker alt ned foran deres forsvar, lyder det ifølge Betfair fra Berbatov. 

- Han ved, hvad han kan, og hvad han ikke kan. Han spiller til sine styrker. Han får ikke så meget ros, men han er der, og han gør sit arbejde. Mourinho vidste præcist, hvad han ville have, da de gik på markedet for at hente en midtbanespiller. Med Højbjerg har de fået alt det, de ledte efter. Og mere til. 

Roser Mourinho
Dimitar Berbatov roser samtidig Højbjergs midtbanekollega Mousa Sissoko, og mener generelt, at Mourinho ved, hvad han foretager sig i denne sæson. 

- Vi har tidligere set, at Mourinho hælder til at have en stærk midtbane. Han har sine egne idéer om, hvordans hold skal være struktureret. Og i øjeblikket fungerer det perfekt for ham. Spurs viste med sejren over Manchester City, at de er en seriøs mesterskabskandidat. Det var en stor sejr, og kampen gik formentlig præcis, som Mourinho ønskede. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...