Video : Tipsbladet
Generelle

Pukki på tavlen i Norwich-nederlag til Tottenham og Eriksen

Tottenham sejrede 2-1 på hjemmebane mod Norwich.

Tottenham sikrede sig en 2-1-sejr, da de her til aften tog imod Norwich - London-klubben holder dermed liv i håbet om Champions League-fodbold til næste sæson.

Hjemmeholdet bragte sig foran kort før pausen, da Serge Aurier sendte et fladt indlæg ind i Norwich-feltet, som en glidende Dele Alli fik sendt i kassen.

Med 20 minutter igen blev der dog bragt balance i regnestykket, da Teemu Pukki gjorde det til 1-1 på det straffespark, som Ryan Sessegnon på klodset vis begik.

Glæden varede dog ganske kort for det hårdt kæmpende Norwich-mandskab, som knap 10 minutter senere kunne se Heung-min Son bringe værterne i front for anden gang.

Son stod godt placeret, da Dele Allis afslutning blev afrettet i en høj bue hen til sydkoreaneren, som fra tæt hold let kunne heade bolden i mål. 2-1 til Spurs, hvilket også blev kampens resultat.

Christian Eriksen startede kampen på bænken, men blev indskiftet efter 62 minutter. Danskeren forventes snart at forlade klubben til fordel for Inter.

Tottenham henter således tre vitale point i kampen om top 4. José Mourinhos tropper er nu blot seks point fra Chelsea, som i går smed point mod Arsenal - Norwich må siges at ligne en sikker nedrykker.