• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Conte: - Han vil ikke tøve, hvis han kan komme af med Eriksen

Foto: Getty Images

Antonio Cassano raser endnu engang over Antonio Conte, der anklages for ikke at sætte nok pris på en 'speciel' spiller som Christian Eriksen.

Af gram

Det er svært at gøre alle tilfredse, og Antonio Conte skal ikke forvente ros fra Antonio Cassano, hvis Inter som forventet bliver italienske mestre i denne sæson. 

Den tidligere Real Madrid- og Inter-angriber er således absolut ikke tilhænger af Contes spillestil i Inter. 

- Her til middag så jeg endnu engang en omgang kaotisk spil, som det så ofte har været tilfældet med Inter. Conte kan sikre dit hold 15 point mere (i løbet af en sæson, red.), gennem med ren og skær personlighed. Han giver meget, men jeg bryder mig ikke om ham som træner. Og jeg bryder mig endnu mindre om hans spillestil. Han vil have perfekte robotter, og jeg bryder mig ikke om den slags trænere, lyder det således, ifølge BoboTV, fra Cassano.

- Spillerne forstår hinanden godt, men Inter spiller ikke god fodbold. Og Conte kommer aldrig til at få dem til at spille god fodbold. Det har vi set med hans resultater i de europæiske turneringer. Hvis du spiller sådan i Europa, så scorer modstanderen tre mål, og så er du ude. Contes historie siger alt. Hvis han får muligheden for at komme af med Eriksen til sommer, så vil han ikke tøve ét sekund. Så vil han hente en spillertype, som han selv synes om. Conte rører mig ikke, han giver mig ikke noget. Jeg er ked af, at han er i min klub, i Inter. 

Ikke tilfældigt, at Inter vinder nu
Inter var alvorligt på hælene i søndagens opgør mod Cagliari, men Milano-klubben formåede altså at hente en snæver 1-0-sejr efter en sen scoring af Matteo Darmian. Inter udbyggede dermed holdets sejrsstime til 11 sejre i træk i Serie A, og ifølge Antonio Cassano er det ikke et tilfælde, at Inter har været ustoppelige, efter at Christian Eriksen endelig har fået chancen for at vise sit værd på Inters midtbane. 

- Det er intet tilfældigt ved, at Inter er begyndt at spille bedre og vinde nu, hvor Eriksen er blevet en regelmæssig starter. Conte sparker ham muligvis ud for at sikre sig en spiller, han hellere vil have, som for eksempel Pogba. Når han har specielle spillere, så sender han dem væk. Han ville ikke engang have Pirlo i Juventus, lyder det således fra Cassano.

Ville selv have kastet sko efter Conte
Antonio Cassano slår samtidig fast, at han ikke selv ville have reageret lige så professionelt som Christian Eriksen, hvis han havde fået samme behandling af Antonio Conte, som danskeren fik i efteråret.

- Der var en periode, hvor Conte gjorde grin med Eriksen, ved at lade ham spille 4-5 minutter. Hvis han havde gjort det med mig, så var der fløjet sko gennem luften, lyder det således fra Cassano, der altså ville have gjort brug af kasteskyts for at kommunikere sin utilfredshed. 

Antonio Cassano er ikke den eneste, der har rost Christian Eriksen efter sejren over Cagliari. Den danske landsholdsstjerne er således blevet hyldet for at 'svinge taktstokken' i Inter.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...