• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Solskjær-beslutning: - United skal fratrækkes seks point

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Manchester City-spiller Trevor Sinclair bør Manchester United fratrækkes seks point i Premier League, efter at Ole Gunnar Solskjær stillede med et decideret reservehold i 2-1-nederlaget til Leicester.

Af gram

Liverpools muligheder for at kvalificere sig til Champions League led tirsdag et voldsomt knæk, da Leicester hentede en vigtig 2-1-sejr over Manchester United.

Det var ikke et stort chok, at Kasper Schmeichel og kompagni hentede tre point på Old Trafford, for Ole Gunnar Solskjær havde i opgøret valgt at spille med et decideret reservehold, da Manchester United allerede i morgen møder Liverpool. 

Ifølge den tidligere West Ham- og Manchester City-profil Trevor Sinclair var det dog en decideret sviner af Manchester United at forære Leicester en gylden mulighed for at øge afstanden til Liverpool. 

- Med al respekt for de spillere, der spillede her til aften, så lavede de lavet 10 ændringer (kun Mason Greenwood startede også mod Aston Villa i weekenden, red.). Det her er deres B-hold. Det er respektløst, synes jeg, og det går ud over kampen om top fire, lød det således, ifølge talkSPORT, fra Sinclair. 

United bør straffes
Manchester Uniteds kamp mod Liverpool skulle have været spillet for halvanden uge siden, men opgøret blev udsat, da Manchester United-fans invaderede Old Trafford i protest. 

- Hvorfor sørgede politiet og klubben ikke for at sikre stadionet? Det gjorde de ikke. De klubber, der kommer til at lide under Manchester Uniteds manglende handlekraft - dem, der kan gå glip af top fire - er Chelsea, muligvis, og Liverpool, West Ham og Tottenham, lød det fra Trevor Sinclair.

- Jeg mener, at der bør være en straf for Manchester United. Tre point er ikke nok, for det ændrer ikke noget. Jeg mener helt ærligt, at med det hold, de stillede op med, og med tanke på, at de ikke sikrede deres stadion, så mener jeg, at Manchester United bør blive fratrukket seks point.

Ikke Uniteds ansvar
talkSPORT-værten Andy Goldstein var dog ikke umiddelbart enig med Trevor Sinclair.

- Vi er 35 kampe inde i sæsonen, og hvis du ligger udenfor top fire nu, så er det fordi, du ikke har hentet nok point i de kampe. Ikke fordi, at Manchester United var nødt til at stille med et svækket hold, fordi de har vigtigere udfordringer at tænke på, lød det således fra Goldstein. 

Liverpool er nu syv point efter Chelsea, der ligger på fjerdepladsen. Thomas Tuchels tropper har tre kampe tilbage, mens Jürgen Klopps mandskab mangler fire kampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...