• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over 'utilgiveligt' Barça-kollaps: - Et impotent hold uden sjæl

Foto: Getty Images

Efter nederlaget til Granada og pointtabet mod Atlético Madrid lykkedes det tirsdag igen Barcelona at dumme sig i udekampen mod Levante.

Af gram

Barcelona dummede sig tirsdag alvorligt, da Ronald Koemans tropper måtte nøjes med 3-3 mod Levante, efter at catalanerne havde været foran med både 2-0 og 3-2. 

Barcelona har nu blot hentet én sejr i holdets seneste fire La Liga-kampe, og med to spillerunder tilbage ser Lionel Messi og kompagni nu ud til at have formøblet muligheden for at blive spansk mester. 

Der findes ingen forklaring
Og efter nedturen har den spanske presse da også valgt at gå hårdt til Barcelona, der i den grad har fået gummiben i den seneste tid. 

- Et utilgiveligt farvel til La Liga-titlen fra Barça-hold uden kampånd, lyder det således fra den spanske avis Mundo Deportivo

- Der findes ingen forklaring på, hvad der skete, bortset fra, at der er tale om et impotent hold uden sjæl, uden kampånd og uden en defensiv. 

Selvdestruktive Barça
Madrid-avisen AS har valgt at gå med overskriften 'Barça selvdestruerer'. 

- Barcelona meldte sig ud af mesterskabskampen på den mest smertefulde måde. Efter at have domineret den første halvleg, hvor man kom foran med 2-0, var Koemans spillere fraværende fra starten af halvleg. De lod Levante komme tilbage på 2-2, og efter at være kommet foran igen, endte det hele igen i kaos. 

Ousmane Dembélé havde bragt Barcelona på 3-2 efter 64 minutter, men Levante fik udlignet i det 83. minut. Barcelona er nu ét point efter Atlético Madrid, der i aften møder Real Sociedad. Diego Simeones mandskab har én kamp i hånden i forhold til Barcelona. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...