• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Real Madrid-skifte i fare: Ajax-træner spår midtbanespiller til at blive

Ajax-cheftræneren, Erik ten Hag, regner med, at Donny van de Beek bliver i den hollandske hovedstadsklub denne sæson.

Af porse

Det har hele tiden været Real Madrid-træneren, Zinedine Zidanes, prioritet at styrke midtbanen denne sommer. Både Christian Eriksen og Paul Pogba er blevet sat i forbindelse med et skifte til klubben, og senest er det så Ajax-spilleren, Donny van de Beek, der er blevet rygtet til klubben. 

Den 22-årige midtbanespiller bekræftede da også for nyligt, at Real Madrid og Ajax havde indledt forhandlingerne omkring en mulige transfer. 

Det lader dog ikke til, at de forhandlinger skrider så godt frem. Ajax-træneren, Erik ten Hag, forventer nemlig, at Donny van de Beek fortsat er Ajax-spiller, når transfervinduet om lidt over to uger. 

- Jeg tror og håber på, at han bliver hos os denne sæson. Ellers hører jeg noget fra Marc Overmars (Ajax sportsdirektør), siger han ifølge Goal. 

Ajax har spillet to kampe i den nye sæson af Æresdivisionen, og her har Van de Beek indtil videre scoret to mål og leveret to assists. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...