• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Real Madrid-stjerne slår fast: Jeg er ikke tilhænger af lønnedgang

Foto: Getty Images

Real Madrid-profilen Toni Kroos mener ikke, at det giver mening at skære i fodboldstjernernes løn under coronakrisen. I stedet bør spillerne få hele deres løn og donere penge til gode formål, lyder det fra tyskeren.

Af gram

I Barcelona er hele spillertruppen gået 70 procent ned i løn, mens man i Real Madrid indtil videre ikke har ændret på spillernes lønninger.

Og det bør man heller ikke gøre, lyder det nu fra Toni Kroos. Tyskeren mener således ikke, at det giver mening at skære i spillernes løn.

Læs også: Barca-spillere går 70 procent ned i løn - og kritiserer ledelsen

- En lønnedgang fjerner bare muligheden for donationer. Jeg er tilhænger af, at hele lønnen udbetales, og at alle bruger pengene på fornuftig vis. Det forventes, at alle hjælper til, og der er mange steder, hvor der er brug for hjælp, lyder det ifølge SWR Sport fra Kroos.

Er måske ikke en dårlig ting
Det er endnu uvist, hvornår fodboldsæsonen kan genoptages, og ifølge Toni Kroos kan coronapandemien medføre, at hele fodboldindustrien bliver hårdt ramt.

- Det er tvivlsomt, om det stadig vil være muligt at betale store beløb. Jeg tror, at der vil opstå en række problemer. Det vil være værre for nogle end det vil være for andre. Måske er det ikke en dårlig ting i sidste ende, for det hele havde nået et lidt ekstremt niveau.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...