• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Real Madrid-stjerne varsler karriereskifte - er stor beundrer af Mike Tyson

Foto: Getty Images

Real Madrids franske målræv, Karim Benzema, har nu afsløret, at han er klar på at teste sine evner som kickboxer.

Af gram

Real Madrid-stjernen Karim Benzema har ingen planer om at dase på stranden, når han en dag lægger støvlerne på hylden. 

Franskmanden svarede for nyligt således på spørgsmål fra fans på YouTube, og her fik Benzema blandt andet et spørgsmål fra den franske kickbokser Fouad Ezbiri, som han tidligere har trænet med. 

Læs også: Ikke Messi: Real Madrid-stjerne udpeger verdens bedste dribler

Klar på kamp
Ezbiri ville således høre, om Benzema nogensinde har overvejet at gå i ringen og prøve sig af som kickbokser. Og Real Madrid-stjernen ville bestemt ikke afvise det.

- Fouad, bro, jeg håber, at du har det godt. Jeg elsker kampsport, som du ved. Jeg elsker at træne. Og som du siger, så har vi allerede trænet sammen. Jeg kan ikke se, hvorfor jeg efter min fodboldkarriere ikke skulle træne med dig i seks måneder. 

- Og hvis du derefter mener, at jeg er klar til en kamp, så er det intet problem for mig. Jeg er klar på det. 

Udpeger tre idoler
Karim Benzema blev også bedt om at udpege sine største forbilleder i sportens verden. 

- Det afhænger af... der er mange, der har inspireret mig. Hvis vi ser på fodbold, så er der Ronaldo, brasilianeren. Det var ham, der gjorde mig forelsket i fodbold. Ganske enkelt. Det er takket være de ting, han præsterede. Men det ved alle.

- Hvad andre sportsgrene angår... selvom jeg ikke er en stor fan af basketball, så vil jeg sige Michael Jordan, på grund af det, han leverede i Chicago Bulls.

- En anden atlet, som jeg vil pege på, er Mike Tyson. Sådan er det. Mike Tyson. På grund af hans styrke. Jeg har altid beundret hans tilstedeværelse, hans determination og hans attitude. Derudover kom han fra ingenting. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...