• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Vil sælge for milliarder: Zidane vil af med hele 11 spillere

Zinedine Zidane vil skille sig af med en lang række fremtrædende spillere, for at tynde ud i truppen forud for næste sæson.

Af gram

Real Madrid har brugt over to milliarder kroner på nyindkøb denne sommer, og madrilenerne jagter stadig Paul Pogba - så klubben har brug for at få tyndet gevaldigt ud i truppen.

Og ifølge det hollandske medie Voetbal Primeur har Zinedine Zidane og Florentino Perez udvalgt hele 11 spillere, som skal afskibes til sommer.

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Og det er ikke tale om ukendte navne. Således er der tale om 11 spillere, der ifølge Transfermarkt.com har en samlet værdi på 2,8 milliarder kroner.

Vil tynde ud i truppen
Real Madrid har hentet Eden Hazard, Luka Jovic, Ferland Mendy, Eder Militao og Rodrygo denne sommer, og størstedelen af disse spillere forventes at få en plads i startopstillingen.

Zinedine Zidane ønsker ikke at starte sæsonforberedelserne med en kæmpetrup, og derfor er der lagt op til, at en lang række stjerne kan forlade Real Madrid til sommer.

Ifølge mediet er det følgende spillere, der er på vej ud til sommer: Keylor Navas, Theo Hernandez, Alvaro Odriozola, Nacho, Jesus Vallejo, Dani Ceballos, Isco, Mateo Kovacic, Marco Asensio, Gareth Bale og James Rodriguez.

Vil af med store profiler
Zidane er især opsat på at komme af med James Rodriguez og Isco - som må forventes at trække stor interesse fra en lang række klubber - så der kan blive plads til Pogba på midtbanen.

Colombianeren er blevet rygtet til Napoli, mens Isco tidligere er blevet rygtet til Juventus.  

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...