• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Revser Lukaku: Lov aldrig ting, du ikke kan holde

Foto: Getty Images

Man kan ikke bebrejde Romelu Lukaku, at belgieren ønskede at skifte fra Inter til Chelsea. Men Lukaku skød sig selv i foden ved flere gange at melde ud, at han ville blive i Inter, for så derefter at vende på en tallerken. Sådan lyder det nu fra den tidligere Inter-målræv Diego Milito.

Af gram

Henover sommren forsikrede Romelu Lukaku flere gange Inter-fansene om, at han ikke ville forlade klubben, men i sidste ende valgte belgieren alligevel at tage til Chelsea. 

Og ifølge den tidligere Inter-stjerne Diego Milito var det ikke ligefrem den smarteste strategi fra den belgiske bomber. 

- Der er én ting, du aldrig må gøre, og det er at love ting, du ikke kan holde. En spiller som ham, der har bidraget med så meget, skal have lov til at skifte hvorhen, han vil. Men det er netop på grund af hans tidligere udmeldinger, at fansene er skuffede, lyder det således fra Milito i et interview med La Gazzetta dello Sport

Stor utilfredshed
På trods af sit succesrige ophold i Inter har Romelu Lukaku da tilsyneladende også mistet en del kærlighed fra visse dele af Inters fanbase. 

Således er et stort Lukaku-vægmaleri i Milano blevet overmalet af bitre Inter-ultras, der har anklaget belgieren for grådighed

Romelu Lukaku har dog lagt glimrende fra land i Chelsea, hvor stjerneangriberen indtil videre har scoret fire mål i fire kampe i denne sæson. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.