• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Revser Ronaldo: Det er bare ikke cool længere

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Liverpool-angriber Peter Crouch er det muligvis ikke længere den bedste strategi at spille med en klassisk centerforward.

Af gram

Cristiano Ronaldo er på det seneste blevet kritiseret for at svække Manchester Uniteds presspil, og ifølge den tidligere Liverpool-angriber Peter Crouch er det umiddelbart en fair kritik.

- Sorry, Cristiano, men det er bare ikke cool længere at stå oppe foran, lyder det således fra Crouch i hans klumme for Daily Mail

I klummen peger Crouch på, at 'Citys, Liverpools og Chelseas energiske og hårdtarbejdende fløje nu er de moderne målscorere i denne nye æra'. 

Bedre at spille uden centerforward?
Chelsea bankede lørdag Norwich med 7-0, mens Manchester City senere samme dag slog Brighton med 4-1. For både Chelsea og Manchester City var der tale om opstillinger uden en rendyrket centerforward, hvilket Peter Crouch hæfter sig ved.

- Når man ser Chelsea og Manchester City score sammenlagt 11 mål lørdag, uden klassiske centerforwards, så får det en til at reflektere over, om vi nu kan betegne centerforward-positionen som forældet på det højeste niveau, lyder det således fra Crouch. 

Chelsea stillede lørdag op uden Romelu Lukaku og Timo Werner, der begge blev skadet mod Malmø. I angribernes fravær leverede midtbanespilleren Mason Mount et hattrick. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.