• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Ronaldo om Zidane: Han hjalp mig med at blive motiveret

Cristiano Ronaldo nød tiden under Zinedine Zidanes vinger i Real Madrid. Den portugisiske stjernespiller forklarer, at den franske træner hjalp ham med at holde motivationen i top.

Af porse

Den 34-årige portugiser var en stor del af Real Madrids succes, da Zinedine Zidane var cheftræner i klubben for første gange. Her formåede han sammen med Cristatiano Ronaldo at vinde Champions League hele tre sæsoner i streg. 

Ifølge portugiseren var det dog ikke tilfældigt, at han var så godt spillende i de tre sæsoner. Han forklarer nemlig, at Zidane var en god træner, som sørgede for at holde motivationen i top.

- Han hjalp mig med at blive motiveret. Jeg respekterede ham allerede for hans karriere, men arbejdet med ham fik mig til at beundre ham endnu mere. Især for hans måde at være på, måde at snakke, og den måde han behandlede mig på, siger han ifølge Marca. 

- Den selvtillid som en spiller har brug for afhænger ikke kun af spilleren selv, men også af menneskerne omkring ham, andre spillere og træneren. Han plejede at sige til mig: 'Cris, hvil dig. Du kommer til at gøre en kæmpe forskel.' Han var altid ærlig overfor mig, og derfor vil han altid have en plads i mit hjerte, siger han.

Zinedine Zidane er tilbage i trænersædet hos Real Madrid, mens Cristiano Ronaldo nu begår sig i det italienske, hvor han spiller for Juventus. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...