• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ronaldo spørger sine fans til råd om ny opsigtsvækkende frisure

Foto: Getty Images

Juan Cuadrado er tilhænger af Cristiano Ronaldos nye frisure, mens Mehdi Benatia har svært ved at skjule, at han ikke er tilhænger.

Af gram

Cristiano Ronaldo har i årenes løb eksperimenteret med en lang række forskellige frisurer, og den portugisiske superstjerne er på det seneste begyndt at bede sine fans om deres vurdering, når han har være til frisøren.

For en måned siden delte Juventus-stjernen således et billede af sin nye frisure på Instagram, hvor han spurgte sine følgere, om frisuren var godkendt. 

Læs også: Ronaldo skal have ny angrebsmakker: Juventus har kig på tre bombere

Hånet af Benatia
Og nu har Cristiano Ronaldo altså igen været et smut forbi sin frisør. Ronaldo har i et par måneder haft en hestehale, men nu har portugiseren valgt at lade krøllerne få frit løb.

På Instagram har Cristiano Ronaldo delt et billede, hvor han sidder sammen med Juventus-holdkammeraten Juan Cuadrado. Colombianeren havde inden da allerede selv delt billedet, hvor kantspilleren opfordrede Ronaldo til ikke at klippe krøllerne væk.

Ronaldo delte derefter selv billedet, hvor han altså spurgte, hvad hans følgere synes.

- Hvad synes I om mit look, ligesom min bror Panita (Cuadrado, red.)?

Cristiano Ronaldos tidligere holdkammerat i Juventus, Mehdi Benatia, var hurtig til at reagere med grine-emojis og emojis, der tager sig til hovedet, hvilket indikerer, at forsvarsspilleren ikke er tilhænger af Ronaldos nye look.

Ronaldos opslag har dog i alt fået over otte millioner 'likes'.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...