• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Se billedet: Kasper Schmeichel tager tykt pis på engelsk stjerne

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel har på Twitter sendt en drillende hilsen til Leicester-holdkammeraten Jamie Vardy.

Af gram

Jamie Vardy er en af de farligste angribere i Premier League, og samtidig er Leicester-profilen også god til at tage pis på holdkammerater og modstandere.

Nu er Vardy dog endt med at smage sin egen medicin, da englænderens holdkammerat i Leicester, Kasper Schmeichel, har sendt angriberen en lille hilsen på Twitter. 

Læs også: Full-kit wanker og slab-head: De fem bedste Jamie Vardy-citater

- Oooh, Danish friends! lyder det således fra Kasper Schmeichel, der på det tilhørende billede krammer Christian Eriksen efter Danmarks 1-0-sejr over England onsdag aften. 

Fik krammer af Højbjerg
Der er tale om en reference til en episode for snart fire år siden, hvor Pierre-Emile Højbjerg gav Kasper Schmeichel en krammer inden et opgør mellem Southampton og Leicester.

Og Vardy, der stod bag Schmeichel i spillertunnellen på St. Mary's, kunne altså ikke holde sig fra at drille de to danskere. 'Oooh, Danish friends!' lød det således i en drillende tone fra Vardy, hvilket fik Schmeichel til at rødme. Vardys kommentar var en reference til den engelske tv-serie The Inbetweeners.

Jamie Vardy stoppede på det engelske landshold efter VM 2018, men bomberen var formentlig stadig skuffet over onsdagens resultat på Wembley. Og samtidig kunne målræven altså konstatere, at hans danske holdkammerat fik sagt tak for sidst for den næsten fire år gamle stikpille.

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...