• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Se listen: De fem største stjerner med kontraktudløb til sommer

Storklubber som Manchester United og Real Madrid står over for livsvigtige transfervinduer, hvor der utvivlsomt vil blive brugt svimlende summer. Men der findes også en håndfuld spillere på topniveau, der kan hentes kvit og frit.

Af gram

Der er lagt op til en hektisk sommer, når Europas storklubber skal ud og finde forstærkninger frem imod næste sæson. 

Der vil utvivlsomt blive brugt mange milliarder kroner, når klubber som Real Madrid og Manchester United skal forstærkerne spillertrupperne efter håbløse sæsoner. 

Læs også: Ekspert: Virgil van Dijk kan forlade Liverpool

Verdensklassespillere tilgængelige
Eftertragtede spillere som Eden Hazard, Philippe Coutinho og Gareth Bale forventes at skifte for store summer - men der er også ganske kompetente spillere, der til sommer kan hentes kvit og frit.

CLBOLD ser her nærmere på fem af de bedste spillere, der har kontraktudløb til sommer.

Se listen herunder:

James Milner, Liverpool
Den 33-årige altmuligmand har imponeret for Liverpool i denne sæson, hvor han har formået at beholde en fast plads i startopstillingen. 

Diego Godin, Atlético Madrid
Madrilenernes kaptajn meldte for nylig ud, at han efter ni sæsoner i klubben siger farvel og tak til sommer. Endnu kendes uruguyanerens nye arbejdsgiver ikke, men Inter er blevet nævnt som en mulighed flere gange.

Adrien Rabiot, Paris Saint-Germain
Den 24-årige franskmand har ikke spillet for PSG siden begyndelsen af december, efter at han nægtede at underskrive en kontraktforlængelse med klubben. Stort set samtlige af Europas topklubber har været meldt interesserede i Rabiot, der dog endnu ikke har meldt ud, hvor han fortsætter karrieren.

Ander Herrera, Manchester United
Den spanske midtbanespiller meldte for et par dage siden officielt ud, at han forlader Old Trafford til sommer. Herrera ønskede en klækkelig lønforhøjelse, og efter oplevelsen med Alexis Sanchez ønskede den engelske klub ikke at ende i en ny situation, hvor man har givet en spiller en alt for gavmild kontrakt.

Vincent Kompany, Manchester City
Den 33-årige belgier har været slemt plaget af skader i de seneste år. Men når Kompany er skadesfri er han stadig blandt verdens bedste forsvarsspillere. Kompany, der har været i Manchester City siden 2008, var stærkt medvirkende til at sikre klubben mesterskabet i denne sæson, da han scorede et fænomenalt langskud i 1-0-sejren over Leicester i næstsidste spillerunde.

(Opdatering: Efter Manchester Citys F.A. Cup-triumf har Vincent Kompany meldt ud, at han fortsætter karrieren som spillende træner i Anderlecht).

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...