• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Sportsdirektør for storklub: Jeg vil gøre alt for at hente Benzema

Foto: Getty Images

Karim Benzema er blevet en legende i Real Madrid, hvor franskmanden har tilbragt over et årti, men i Lyon håber man på et gensyn med angriberen.

Af gram

Karim Benzema har efterhånden været i Real Madrid i 10 år, men franskmanden indledte karrieren i Ligue 1-klubben Lyon, hvor angriberen skabte sig et navn som en af Europas mest eftertragtede unge spillere. 

Real Madrid hentede således i 2009 den dengang 21-årige Benzema, efter at den unge målræv havde scoret 23 kasser i 2008/09-sæsonen.

Læs også: Zidane om fransk landstræner: Jeg forstår ikke hans beslutning

Vil gøre alt
Og nu melder Lyons sportsdirektør, Juninho Pernambucano, så ud, at han er meget opsat på at hente Karim Benzema tilbage til klubben.

- Jeg håber virkelig, at det kommer til at ske. Han kommer herfra, og han har oplevet alt på nuværende tidspunkt, så hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre? Jeg venter på det rette tidspunkt til at tage kontakt til ham. Jeg vil gøre alt for at hente Benzema tilbage, lyder det ifølge Voetbalzone fra Juninho Pernambucano.

Sportsdirektøren bekræfter desuden, at Manchester United har krav på at kunne matche alle andre klubbers bud på angriberen Memphis Depay.

- Manchester United har første option, hvis andre klubber viser interesse for at købe Memphis.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...