• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Suárez bomber videre - har nu overgået Ronaldos rekord

Foto: Getty Images

Luis Suárez bombede mandag videre for Atlético Madrid, hvor uruguayaneren slog en 11 år gammel rekord, som Cristiano Ronaldo var indehaver af.

Af gram

Luis Suárez scorede mandag to gange, da Atlético Madrid måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Celta Vigo.

Og uruguayaneren blev dermed den første spiller til at score 16 mål i sine første 17 kampe for et hold i den bedste spanske række i det 21. århundrede. Det skriver Goal.

Cristiano Ronaldo var indehaver af rekorden indtil i går, idet portugiseren i 2009/10-sæsonen scorede 15 mål i sine første 17 kampe for Real Madrid. 

Tre mål foran Messi
Luis Suárez' to fuldtræffere mod Celta Vigo rakte dog ikke til tre point, da gæsterne fik udlignet i de allersidste minutter. Diego Simeones tropper har dog stadig otte point ned til Barcelona og Real Madrid, og klubben har stadig én kamp i hånden i forhold til de to rivaler.

Luis Suárez indtager med sine 16 scoringer førstepladsen på La Ligas topscorerliste. Uruguayeneren har scoret tre mål flere end nummer to på listen, Lionel Messi. 

Corona-ramt inden Chelsea-opgør
Der venter om to uger Atlético Madrid et vigtigt opgør i Champions League, når Thomas Tuchels Chelsea-mandskab gæster Wanda Metropolitano.

Meget kan her afhænge af Luis Suárez, idet Atlético Madrid-profler som Joao Felix, Thomas Lemar, Moussa Dembélé, Yannick Carrasco, Hector Herrera og Maria Hermoso i øjeblikket er ramt af coronavirus.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...