• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Surt show: Allegri afslører, hvorfor Bonucci næppe bliver Juventus-anfører igen

Foto: Getty Images

Leonardo Bonucci er en af de mest rutinerede spillere i Juventus-truppen, men den italienske EM-helt kan godt glemme alt om at bære anførerbindet i Torino-klubben. Sådan lyder det nu fra Massimiliano Allegri.

Af gram

Leonardo Bonucci har spillet 442 kampe for Juventus, men den 34-årige stjerneforsvarer står alligevel meget langt tilbage i køen til at bære anførerbindet i Torino-klubben.

Sådan lyder det nu fra Juventus-cheftræner Massimiliano Allegri, der er vendt tilbage til klubben efter to års pause.

- Hvad angår anciennitet i Juventus, så kan Dybala blive vice-kaptajn, for Bonucci forlod Juventus for derefter at vende tilbage. Så han er startet forfra i det regnskab. Jeg forventer mig meget af Dybala. Jeg har talt med ham, og han er meget motiveret, lyder det således, ifølge Football Italia, fra Paulo Dybala.

- Kaptajnen og vice-kaptajnen vælges ud fra, hvor længe de har spillet på holdet. Så Chiellini er den mest rutinerede, efterfulgt af Dybala. Bonucci tog væk i én sæson, han tog den beslutning. Så hvis han vil have anførerbindet, så må han gå ud og købe det og lege med det på gaden. Det er Leo klar over. 

- I min sidste sæson i Juventus bar Mario Mandzukic og Sami Khedira anførerbindet, fordi Leo var faldet tilbage i hierarkiet. 

Skiftede til Milan efter strid med Allegri
Det er ikke første gang, at Massimiliano Allegri og Leonardo Bonucci er kommet på kant med hinanden. Særligt vakte det opsigt, da forsvarsspilleren måtte sidde på en stol og se kampen fra tribunen, da Juventus spillede spillede et Champions League-opgør i Portugal.

Ifølge Football Italia var det blandt andet på grund af den episode, at Leonardo Bonucci i 2017 tog beslutningen om at forlade Juventus til fordel for Milan. 

Bonucci skiftede første gang til Juventus tilbage i 2010, hvor han forlod Bari, og midterforsvareren har altså været en profil for Torino-klubben i størstedelen af det seneste årti. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.