• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Tidligere Arsenal-profil: Vi spillere lod Wenger i stikken

Foto: Getty Images

Ifølge Per Mertesacker er det Arsenal-spillernes skyld, at Arsene Wenger ikke havde meget succes i det sidste lange stykke tid som manager for The Gunners.

Af porse

Arsene Wenger er manden, der var med til opnå en fantastisk bedrift i 2004, da Arsenal vandt titlen efter en ubesejret sæson. Den franske træner havde herefter en høj status i London-klubben, hvor han først forlod roret i sommeren 2018. 

Det var dog ikke megen succes, Arsenal og Wenger opnåede i årene efter 2004, hvor man, indtil franskmandens afgang, kun formåede at vinde tre FA Cup-titler. 

Det er dog ikke trænerens skyld, hvis man spørger den tidligere Arsenal-profil Per Mertesacker. Den tyske forsvarsspiller var i mange år fast inventar i Arsene Wengers bagkæde, og den nu pensionerede fodboldspiller mener, at flere Arsenal-spillere fra Wengers tid vil have problemer med at godkende deres egen indsats. 

- Først og fremmest var Wenger en træner, der stolede blindt på sine spillere. Han havde meget tiltro til os. Men vi spillere må spørge os selv, om vi gjorde alt, hvad vi kunne for at betale hans tiltro tilbage. 

- Implementerede vi hans instruktioner perfekt? Holdt vi sammen? Lærte vi af vores fejl? Nej. Vi spillere lod Wenger i stikken. Han har vundet tre Premier League-titler, og det er rigeligt bevis for hans evner, siger han ifølge Goal. 

Per Mertesacker stilte støvlerne på hylden i 2018 - samme sommer som Wenger forlod Arsenal. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...