• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Nikolaj Kesting

Tidligere Real-stjerne undrede sig over kæmpe køb

Foto: Getty Images

På trods af mange mål fra angriberen gik Real Madrid købe-amok i transfervinduet.

Af kesting

Den tidligere Real Madrid-angriber Gonzalo Higuain siger i et interview med ESPN Futbol 360, at han undrerede sig over de mange offensive køb, som klubben lavede i 2009. 

Det skriver spanske Marca. 

- Det år Cristiano ankom lavede han 27 og jeg scorede 26 mål. Næste transfervindue købte klubben Benzema og Kaka. Der begyndte jeg at spørge "hvor mange mål skal jeg lave?", citerer Marca blandt andet Higuain for at sige. 

Den nu Inter Miami-ejede angriber har dog ikke helt ret i sine udtalelser. For de to spillere ankom faktisk samme sommer som Ronaldo i 2009. Derudover var det Higuain der lavede 27 mål, mens Ronaldo nøjedes med 26 ligamål i hans første La Liga-sæson. 

Uanset hvilket år Higuain tror, at hans kollegaer ankom, så har han dog kun gode ting at sige om sin gamle angrebsmakker Karim Benzema. 

- Karim kom og bragte den bedste version af mig frem og jeg fik det bedste frem i ham. Han er en fænomenal nummer 9, siger Higuain. 

Det var i sandhed et transfervindue til historiebøgerne i 2009. Udover Ronaldo, Kaka og Benzema hentede Madrid også Xabi Alonso, Arbeloa, Ezequiel Garay, Granero og Raúl Albiol. 

Til gengæld sagde man blandt andet farvel til Wesley Sneijder og Arjen Robben.  

Higuain ankom til Real Madrid i 2007 og forlod klubben i 2013, da han skiftede til Napoli.   

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.