• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Topkarakter til Eriksen, der 'malede en regnbue' - og hug til Zlatan

Foto: Getty Images

Der er store roser til Christian Eriksen efter tirsdagens Milano-derby, mens Zlatan Ibrahimovic får hård kritik.

Af gram

Christian Eriksens ophold i Inter har længe lignet én lang nedtur, men tirsdag endte den danske landsholdsstjerne i syvende himmel, da dan blev matchvinder i Coppa Italia-kvartfinalen mod AC Milan. 

Eriksen blev først skiftet ind i det 88. minut, men langt inde i tillægstiden formåede den tidligere Tottenham-stjerne alligevel at afgøre derbyet, da han sendte et frispark direkte op i krogen. Og efter slutfløjtet valgte det italienske medie Tuttomercatoweb at give Eriksen karakteren 8, hvilket var den højeste karakter blandt alle spillere på banen. 

Læs også: Inter-profil: - Det her sagde jeg til Eriksen inden frisparket

- Skæbnens ironi. Med kufferten for længst pakket griber han malerpenslen og tegner en regnbue. Måske en regnbue, der signalerer hans afsked, men i hvert fald en, der var så smuk som en drøm, lød Tuttomercatowebs vurdering af Christian Eriksen. 

Zlatan endte som skurk
Simon Kjær fik ingen karakter, da den danske AC Milan-stjerne måtte udgå skadet tidligt i første halvleg. Zlatan Ibrahimovic måtte nøjes med karakteren 5, efter sin udvisning tidligt i anden halvleg.

- Helt og skurk. Han scorede sit 10. mål mod Inter, det ottende i syv kampe for AC Milan. Inden målet var han en konstant pestilens for Inter-forsvaret. Ubegribeligt, at en spiller med hans rutine kan begå et frispark midt på banen på Kolarov, hvilket kostede ham det andet gule kort, lød det fra Tuttomercatoweb.

Zlatan Ibrahimovic fik sit første gule kort i opgøret, da svenskeren endte i et voldsomt sammenstød med Romelu Lukaku. Det kan du læse mere om her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...