• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Traditionen tro: Neymar skadet inden Barça-brag

Foto: Getty Images

Det vil angiveligt kræve 'et mirakel', hvis Neymar skal nå at blive klar til næste uges Champions League-brag mod Barcelona.

Af gram

Neymar måtte onsdag udgå skadet af Paris Saint-Germains Coupe de France-opgør mod Caen, og brasilianeren er nu angiveligt stærkt tvivlsom til Champions League-braget mod Barcelona om seks dage. 

- Paris holder vejret over Neymar, skriver den franske avis L'Equipe således på forsiden torsdag.

Ifølge den franske avis Le Figaro blev Neymar skadet få minutter før en allerede planlagt udskiftning, hvor Kylian Mbappé skulle på banen i stedet for brasilianeren. Caen-spilleren Steeve Yago gik således brutalt til værks på Neymar, ved at banke et knæ op i brasilianerens baglår. Ifølge Le Figaro opstod Neymars skade dog først kort efter, da brasilianeren forsøgte at accelerere. 

Bitter Pochettino
Mauricio Pochettino udtalte på det efterfølgende pressemøde, at det endnu er uvist, om Neymar bliver klar til næste uges brag på Camp Nou. Argentineren forsvarede sig samtidig, da der blev stillet spørgsmålstegn ved fornuften i at bruge Neymar i opgøret mod holdet fra den næstbedste række, når nu Barcelona-braget venter i næste uge.

- Han var fuldstændigt klar til at spille, lød det, ifølge Le Figaro, fra Pochettino, der samtidig rasede over Caen-spillernes 'aggressive' opførsel og dommerens 'manglende beskyttelse'.

- Hvis jeg ikke havde spillet med Mbappé eller Neymar, så ville I have bebrejdet mig, lød Pochettinos udfald mod journalisterne på pressemødet.

Vil kræve et mirakel
Le Figaro-journalisten Sebastien Tarrago har på Twitter skrevet, at 'det vil kræve et mirakel', hvis Neymar skal blive klar til opgøret mod Barcelona på tirsdag.

Det er efterhånden blevet en fast tradition for Neymar at blive skadet inden Paris Saint-Germains knockout-opgør i Champions League. I sin første sæson i Paris sad Neymar således ude med en skade, da den franske storklub i 1/8-finalen blev slået ud af Real Madrid. 

Og i sin anden sæson i Paris Saint-Germain sad Neymar så ude i begge 1/8-finaler mod Manchester United, da Ole Gunnar Solskjærs tropper ekspederede den franske storklub ud efter en mirakuløs 3-1-sejr i Paris. 

I sidste sæson formåede Neymar så at undgå at blive skadet forud for knockout-kampene, og brasilianeren formåede da også at føre Paris Saint-Germain hele vejen til finalen mod Bayern München. I denne sæson ser det dog nu ud til, at Neymar igen er ramt af sort uheld. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...