• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Træt af Real Madrid-stjernes kritik: Det er tuderi

Foto: Getty Images

Rafael van der Vaart kan ikke tage Thibaut Courtois' kritik seriøst.

Af gram

Belgien blev torsdag sendt ud af af Nations League af Frankrig, og efter nederlaget valgte Thibaut Courtois så at lange ud efter både FIFA og UEFA.

- Vi er ikke robotter. Der er bare flere og flere kampe, og mindre hvile for os. Og ingen tænker på os. Hvornår får vi en pause? Aldrig, lød det således, ifølge The Guardian, fra Real Madrid-målmanden.

Det er dog ikke en kritik, som den tidligere hollandske landsholdsstjerne Rafael van der Vaart giver det dog store for.

Ingen sympati at hente
Ifølge Rafael van der Vaart burde Thibaut Courtois således bare klappe i og glæde sig over alle de penge, som han tjener. 

- Det er nonsens, synes jeg, lyder det således, ifølge Voetbal Primeur, fra Rafael van der Vaart.

- Spil nu bare fodbold. Du bliver betalt meget af din klub, og selvfølgelig er kalenderen tætpakket. Det har vi alle oplevet.

Den tidligere hollandske landsholdsangriber Pierre van Hooijdonk pegede i studiet på, at kampprogrammet er mere tætpakket for denne generation af fodboldspillere. Rafael van der Vaart var dog ikke til at stikke i.

- Men kampene er det bedste, der findes. Det er tuderi. Især fra en målmand. Han står der jo bare. Du vil vel heller ikke forsøge at fortælle mig, at Bijlow (Hollands landsholdsmålmand, red.) er fuldstændigt udmattet efter i dag (efter Hollands 1-0-sejr over Letland, red.), lød det således fra Rafael van der Vaart.

Belgien tabte søndag bronzekampen mod Italien med 2-1.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.