• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Tysk landsholdsspiller brutalt afvist af Ronaldo: - Jeg skammede mig

Foto: Getty Images

Det gik bestemt ikke som håbet, da Robin Gosens i december forsøgte at få fat i Cristiano Ronaldos trøje efter en Serie A-kamp mellem Juventus og Atalata.

Af gram

Den tyske landsholdsspiller Robin Gosens fik sig en grel skuffelse, da kantspilleren i december spurgte Cristiano Ronaldo, om han måtte få portugiserens trøje. 

I sin selvbiografi, 'Dreams are Worthwhile', har Atalanta-spilleren således afsløret episoden, der fik tyskeren til at 'rødme og skamme sig'. Gosens blev således mødt med en brutal afvisning, da backen forsøgte at realisere en livslang drøm om at sikre sig Ronaldos trøje efter Serie A-kampen mellem Juventus og Atalanta.

- Efter kampen mod Juventus forsøgte jeg at realisere min drøm om at få fingrene i Ronaldos trøje. Efter slutfløjtet gik jeg over til ham, før jeg overhovedet havde jublet... men Ronaldo afviste mig. Jeg spurgte: 'Cristiano, må jeg få din trøje?' Han kiggede ikke engang på mig. Han sagde bare 'nej'. 

Følte sig lille
I sin selvbiografi forklarede Robin Gosens, hvordan det føltes at blive brutalt afvist af en spiller, der i mange år havde været hans idol. 

- Jeg rødmede fuldstændigt, og jeg skammede mig. Jeg følte mig lille, da jeg gik væk. Du kender godt de situationer, hvor der sker noget pinligt, og hvor man kigger rundt for at se, om der var andre, der så det. Det var sådan, jeg havde det, og jeg forsøgte at skjule det, lyder det således fra Gosens. 

Cristiano Ronaldo brændte et straffespark i opgøret, som endte 1-1, hvilket næppe hjalp på portugiserens humør. Gosens og Ronaldo står igen overfor hinanden i næste uge, hvor Atalanta tager imod Juventus. Gosens kan her hævne sig på Ronaldo, idet Atalanta med en sejr kan rykke forbi Juventus og sende Torino-klubben ned på fjerdepladsen i Serie A-tabellen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...